Autobanden & service

De beste merken banden en service vindt u bij Tip Top Autoservice.

Bij Tip Top Autoservice vindt u een breed assortiment autobandenmerken. U heeft volop keuze in zomerbanden en winterbanden, zoals Michelin, Continental, Bridgestone en Goodyear. Daarnaast heeft Tip Top Autoservice betaalbare budgetbanden en all season banden die geschikt zijn voor gebruik in alle seizoenen.

Controle voorkomt problemen

De experts van Tip Top Autoservice controleren uw autobanden gratis.

Balanceren

Tip Top Autoservice zorgt voor het uitstekend balanceren van uw autobanden. Door autobanden te balanceren, ervaart u minder trilling, heeft u beter contact met de weg, een regelmatige bandenslijtage en hoger rijcomfort.

Autobanden wisselen

Uw autobanden slijten niet gelijkmatig. Door de voorbanden na verloop van tijd te laten verwisselen met de achterbanden wordt de slijtage gelijkmatiger verdeeld en geniet u een betere wegligging.

Autobanden repareren

Tip Top Autoservice kan bijna elke lekke band repareren. En daarbij balanceren wij hem ook meteen. U bent zó weer op weg. Wacht niet te lang met reparatie. Te lang doorrijden kan onherstelbare schade aan de binnenzijde van uw band veroorzaken waardoor reparatie onmogelijk wordt.

Bandenspanning

Door te rijden met de juiste bandenspanning voorkomt u onnodige slijtage, rijdt u comfortabeler, zuiniger en veiliger. Uw wegligging en remgedrag zijn beter en de kans op een klapband is kleiner. De experts van Tip Top Autoservice controleren de spanning in uw autobanden en zorgen dat deze weer optimaal wordt.


BANDEN SERVICE PRIJS
Los wiel balanceren, stalen velg € 7,50
Los wiel balanceren, lichtmetalen velg € 11,00
De- & montage op velg & balanceren, stalen velg € 15,00
De- & montage op velg & balanceren, lichtmetalen velg € 17,50
Ventiel € 1,90
Alle genoemde prijzen zijn incl 21% BTW

Erkende bedrijf

 

 

rdw-erkend-bedrijf